SEO услуги

SEO услуги

SEO одит:


Първо, извършваме пълен анализ на сайта Ви. Второ, подготвяме отчет за пълния SEO статус, връзки, посещения, позиция и така нататък.

SEO консултации:


Специалист по SEO от нашия екип ще ви даде съвети (в каквато и да е форма, която предпочитате), съдържаща указания за оптимизиране на вашия сайт.

Ключови думи и фрази:


Ще направим анализ и ще изберем най-търсените и подходящи ключови думи или фрази за вашия сайт. След това ще получите писмен отчет за средния брой търсения на месец за всеки от тях.


Платено рекламиране в GOOGLE:

Рекламирайте сайта си в най-използваната търсачка във Великобритания. Предлагаме ви професионално управление на рекламните кампании в AdWords, което ще ви отведе до най-добрите позиции за търсене.


Платено рекламиране в FACEBOOK:

Увеличете трафика към сайта си, намерете нови клиенти и умножете продажбите си чрез рекламиране във Facebook. Ние сме тези, които могат да ви помогнат при създаването на впечатляваща и ефективна реклама.


SEO блог:

Предлагаме Ви да направите SEO блог, който ще вградим във вашия уеб сайт. По този начин ще имате възможност да публикувате всичко, което ви интересува – новини, снимки, статии и т.н.

 

За всичко това, както и за други неща можете да попитате като се свържете с нас!