Портфолио

SEO портфолио

SEO проекти в среден и напреднал стадий на оптимизация

URL адресите на сайтовете от SEO портфолиото на Garoff SEO Studio няма да бъдат показвани, защото могат лесно да бъдат намерени в Google ….

Портфолио

БМВ Шпер Студио е проект за Уебдизайн и SEO оптимизация на Garoff Web Design Studio и Garoff SEO Studio. Сайта заедно със съпътстващ блог на различен URL адрес са едни от малкото в света с толкова подробна, експертна и иновативна инжинерна иновация и мисъл. Автор на съдържанието и иновациите е инж. Георги Пенев. Един от най-добрите в света инжинер-иноватори, разработчици на диференциали за БМВ, Мерцедес и други марки автомобили със задно задвижване. 3 фрази на 1-ва страница и 1-во място в Google!

 

ДеБи Ауто Груп ЕООД – Онлайн магазин за автомобилни масла, аксесоари и нови авто части. Утвърден лидер на пазара, директен вносител на голяма гама моторни масла на световни марки. Уебдизайн от Garoof Web Design Studio и SEO оптимизация от Garoff SEO Studio.

4 фрази в ТОП 10 и 14 фрази в ТОП 20 на Google!

Портфолио
Портфолио

Виктория 95 ООД – Директен вносител и производител на над 6000 артикула аксесоари за баня, мебели за баня, цялостно обзавеждане за баня, мебелен обков, дръжки за врати. Най-доброто качество в България без никакъв компромис с материалите – масивен месинг! Онлайн магазина предлага над 2000 артикула. Проект за SEO оптимизация на Garoff SEO Studio.

Впечетляващите 14 думи и фрази на 1-во място в Google! 34 думи и фрази в ТОП 10 на Google и 54 думи и фрази в ТОП 20 на Google!

 

Jenny’s Carved Candles или Карвинг свещите на Жени. Проект за уебдизайн на Garoff Web Design Studio и SEO оптимизация от Garoff SEO Studio. Ръчно изработени карвинг свещи без аналог в България и балканите. Абсолютен лидер на пазара на карвинг свещи в България с ненадминато качество на изработка и съвършен дизайн. Жени Узунова – майстор свещар и дизайнер. 

4 фрази в ТОП 10 на Google!

Портфолио
Портфолио

………. И още много

 

Спортни прогнози за деня. Проект за уебдизайн на Garoff Web Design Studio и SEO оптимизация на Garoff SEO Studio. 

5 фрази в ТОП 20 на Google!

……… SEO оптимизацията продава!

 

При поръчка за изработка на уебсайт в Garoff Web Design Studio и SEO оптимизация при нас получавате безплатно OnPage SEO ( Вътрешна SEO оптимизация в размер на 400 лв! Офертата не е в сила за онлайн магазини и уеб портали. За оферта можете да се свържете с нас.

Портфолио