SEO

Обадете се днес и отключете потенциала на вашия сайт!

Вие имате малък бизнес? Вие сте мултинационален гигант? Успеха Ви онлайн зависи от едно единствено нещо – Search Engine Optimization (SEO). SEO оптимизацията активно ще задвижи вашият уебсайт до търсачката. Всички усилия и средства, които харчите за вашият сайт може да бъдат както успешни така и понякога вредни. Garoff SEO Studio предлага професионални SEO услуги от най-висок калибър за да достигнете до най-високо ниво във вашата работа. Ние предлагаме SEO услуги от най-високо ниво, изчерпателна и ясна стратегия. Нашето желание е Вашият уеб сайт да е на върха на класацията за търсене и да го задържим на това високо ниво. Питате се как можем да постигнем това?Чрез екип от много добри SEO оптимизатори и програмисти. Много добри в изграждането на връзки, разработване на сайтове и анализи, създаване на SEO съдържание. Нашата цел е да бъдем най-добрите в това което правим. А ние сме най-добрите!

SEO кампанията е тестван и доказан начин да постигнете топ класиране и да доминирате над конкурентите Ви в Google!

Нашите SEO кампании предлагат висококачествени, харесвани от Google препратки от широк спектър от платформи.

SEO оптимизация на сайт от Garoff SEO Studio

SEO оптимизация на сайт от Garoff SEO Studio

 Представяме Ви част от стратегиите:

Получавате подробен месечен отчет

Питате се защо точно ние? Има много компании предлагащи SEO услуги за бизнес в България, но защо точно нас трябва да изберете?Като начало ние можем да приспособим нашият подход точно за вашият бизнес. Много агенции предлагат услуги в голям мащаб и само корпорации с големи бюджети могат да си ги позволят а други не разполагат с нужният капацитет да поемат по-големи клиенти. Горди сме, че Garoff SEO Studio е фирма ,която може да се погрижи за нуждите на клиенти от всякакъв мащаб и ниво. Ние сме посветени на поддържане на най-новите текущи тенденции в SEO оптимизацията. Google променя алгоритъмът, това може драстично да промени баланса на SERPs. Поради тази причина ние непрекъснато държим под око какво става, за да можем своевременно да приспособим нашият подход, така както и вашият уебсайт.

          Вътрешна SEO оптимизация ( OnPage SEO )

Добре структурирано съдържание както правилно подбрани и поставени заглавия и подзаглавия. Google както и по-големите търсещи машини предлагат инструменти за оптимизатори, като Google Webmaster Tools и Google Analitycs в които може да се регистрира или добави сайт в базата данни на машините, като така се гарантира обхождането му. Преобразуването на URL-а (адреса на страницата) в четим или ”friendly“ формат е още една важна стъпка към по-добра вътрешна оптимизация. Похватите които използваме са много и свързани помежду си.

SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация на сайт

SEO

          Външна SEO оптимизация ( OffPage SEO )

Външната оптимизация се определя като изграждане на онлайн  репутация на даден сайт. Най-често това се постига чрез поставянето на линкове (хипервръзки) към сайта в други сайтове. Чрез използването на рекламни, които да поставят тези връзки на сайтове с подобно съдържание, до някаква степен се помага за повече посещения на хора с интереси, сходни с тематиката на сайта. Поради това, че търсачките се стремят да извеждат полезни за хората резултати, то връзки от даден сайт, които се срещат често, биват тълкувани като полезни. Но най-важния фаткор не е количеството а качеството на линковете!

Garoff SEO Studio предлага услуги за цяла България и много други страни. Нашият главен офис се намира в България, но нашите SEO услуги предлагаме и на няколко европейски държави. Можем да работим с Вас, за Вас. Можем да позиционираме уебсайта Ви точно там, където ще може да бъде видян не само от много хора а по важното от правилните хора. Ние можем да Ви помогнем да управлявате стартирането си като правите първите си стъпки в цифровият свят. Също така можем да Ви помогнем за вашето стабилно установяване и присъствие в резултатите от търсенето за сравнително кратко време. Но ако вие сте голяма “акула”, която постоянно е под заплаха, че пазарният Ви дял е натрупан от малки рибки, то ние можем да заздравим вашето присъствие и да Ви помогнем да останете там. Интересувате ли се от това което Ви предлагаме? За да научите повече за нашите SEO услуги и как точно можем да Ви бъдем полезни и помогнем, свържете се със нас за да обсъдим вашите нужди днес.

SEO

Със сайтове на руски език и оптимизация за Yandex Не работим!